Courtesy Khloe Kardashian
placeholder
November 02, 2015 02:40 PM

If you’re one of the 40 million+ people who follow Kendall Jenner on Instagram, you’ve likely noticed that the supermodel/reality star/birthday princess has been posting more and more pictures of her butt.

While we’re not sure what inspired this impulse – other than the larger societal trend of posting butt pics, which has exploded in recent months – we commend her, because social media should be about posting whatever you want to post.

Now, let’s see how well you know Kendall’s behind, because Kim isn’t the only one in this fam who is changing the belfie game.

1. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Kendall’s

2. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Kendall’s

3. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Someone Else’s (Proprietor: Kylie Jenner)

4. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Kendall’s (and Gigi Hadid’s)

5. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Someone else’s (Proprietor: Rihanna)

6. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Kendall’s

7. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Someone else’s (Proprietor: Naya Rivera)

8. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Kendall’s

9. Kendall’s butt or someone else’s butt?

Answer: Someone else’s (Proprietor: Lea Michele)

You May Like

EDIT POST