October 22, 2014 12:00 PM

1 How was 5SOS discovered?

A. They won The X Factor

B. A talent scout saw them perform at a mall

C. 1D’s Louis found them on YouTube

2 What color is Michael’s hair in the “Amnesia” video?

A.

B.

C.

3 What song does Ashton think is “perfect”?

A. “Stairway to Heaven”

B. “Bohemian Rhapsody”

C. “Carry On Wayward Son”

4 What kind of hair does Calum’s ideal girl have?

A. Short hair with black and red streaks

B. Long, blonde hair

C. A pixie cut

5 How did Michael break his arm?

A. Falling off a trampoline

B. Skateboarding

C. Getting run over by a golf cart

6 What celebrity is the band obsessed with?

A. Hulk Hogan

B. Will Smith

C. Johnny Depp

7 What is Luke’s favorite animal?

A. Penguin

B. Elephant

C. Kangaroo

8 Whose mom traveled with the band because he was still a minor?

A. Luke

B. Calum

C. Michael

9 What must the boys always do before they go onstage?

A. Brush their teeth

B. Hold hands

C. Call their moms

10 What is Calum’s bicep tattoo of?

A. A tribal leader

B. Music notes

C. A butterfly

11 5SOS beat 1D in a soccer match:

A. True

B. False

12 Which singer did Michael date?

A. Jesy Nelson from Little Mix

B. Jessica Kate Plummer from Neon Jungle

C. Jessica Origliasso from the Veronicas

13 What’s Ashton’s middle name?

A. Fletcher

B. Gordon

C. Robert

14 What did Luke say is one of the hardest things about traveling and touring?

A. Having to be on a bus all the time

B. Being away from home

C. Adjusting to wearing skinny jeans every day

15 Whose first pet was a Siamese kitten named Teddy?

A. Ashton

B. Calum

C. Michael

1. C 2. A 3. C 4. A 5. A 6. B 7. A 8. A 9. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. C 15. C

You May Like

EDIT POST